De allerbeste hosting, verzorgd door specialisten met passie voor WordPress hosting én websites

snelle WordPress hosting

Eén partij voor hosting én website

De meeste WordPress specialisten hebben slechts basiskennis van hosting, en de meeste hostingspecialisten bemoeien zich liever niet te veel met je WordPress website. Dat combineert slecht, want jij wilt op technisch gebied het beste uit je WordPress website (laten) halen. Met 1 aanspreekpunt die alles kan en alles weet, op elk vlak. Gewoon zonder gezeur.

Eén en één is… géén twee!

Je hebt een WordPress website, en daar heb je WordPress hosting voor nodig. Zo wordt het door bijna iedereen gezien, als 2 aparte zaken. En zo wordt het ook door bijna iedereen behandeld en aangeboden. Maar niet bij ons. Het moet samenwerken als 1 geheel. Het ís 1 geheel. Dus behandelen wij het ook als 1 geheel.

De uitzondering in de hostingmarkt

Wij zijn een online marketingbureau met meer dan 10 jaar WordPress ervaring en een echte passie voor hosting. En die combinatie is een echte uitzondering.

Supersnelle state-of-the-art WordPress hosting

Het beste wat er te krijgen is

We passen doorlopend de meest moderne en meest recente hardware, software en technieken toe op jouw website. We gebruiken het beste wat er op de markt te krijgen is, en altijd volledig toegespitst op jouw website. In elk afzonderlijk geval apart gefinetuned voor de allerbeste performance, veiligheid en betrouwbaarheid. Want dat is waar jij naar op zoek bent.

Breed georienteerde hostingspecialisten

Al onze hostingspecialisten hebben ook veel specialistische kennis van onder andere internetmarketing, WordPress websites en webshops, WordPress themes, childthemes en plugins, updates en onderhoud, custom functionaliteiten voor WordPress, snelheid en veiligheid, conversie optimalisatie, SEO en SEA. Unieke combinaties waar jij van profiteert.

Gratis en vrijblijvend snelheid vergelijken

We maken gratis en vrijblijvend een exacte kopie van jouw website op onze server en maken deze bereikbaar via een tijdelijk domein (bijvoorbeeld https://snelheidstest.hobo-online.nl). Je kunt dan je live website en onze kopie tegelijk naast elkaar bekijken en testen. Zo maak je meteen kennis met onze werkwijze en service en kun je zelf zien hoe ongelofelijk veel sneller jouw website is op onze hosting. Definitief naar ons overstappen is daarna een makkelijke keuze.

beste WordPress hosting van Nederland

Snelle WordPress hosting voor jou!

 • Advocatenkantoren

 • Architecten
 • Autodealers en -garages
 • Bouwbedrijven
 • Cateraars
 • Evenementenbureaus
 • Fotografen
 • Goede doelen

 • Hoveniers
 • ICT bedrijven
 • Industrie
 • Infrabedrijven
 • Installatietechniek
 • Interieurbouwers
 • Machinefabrieken
 • Makelaars
 • Onderwijs
 • Reclamebureaus
 • Reisbureaus
 • Restaurants
 • Retail
 • Stucadoors
 • Schilders
 • Sportscholen

 • Tegelzetters
 • Verhuizers
 • Webshops
 • Zorgaanbieders

Staat jouw branche er niet bij?
Geen paniek, de lijst is slechts een indicatie.
Uiteraard hebben we voor iedereen de snelste WordPress hosting.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen over
snelle WordPress hosting

Over snelheid

Google wil de gebruikers van de zoekmachine naar websites met een fijne gebruikerservaring leiden. Een snel werkende website is daarvoor een voorwaarde. Vandaar dat Google de snelheid van jouw website meerekent als factor die invloed heeft op hoe jouw website zal scoren in de zoekmachines.

Ja, des te sneller jouw website is, des te positiever is de invloed hiervan op de klikprijs van je Google Ads advertenties. De snelheid van jouw website bepaalt namelijk mede de kwaliteitsscore van je advertentie. En die kwaliteitsscore is weer van invloed op je klikprijs. Hoe sneller je website, hoe hoger je kwaliteitsscore, hoe lager je klikprijs.

Bezoekers van websites haken tegenwoordig steeds sneller af als een website niet snel genoeg laadt. Men heeft de tijd en het geduld er niet voor, en het irriteert gewoon. Een razendsnelle website is fijn voor de gebruiker, en zal er voor zorgen dat hij langer op je website blijft en dat de kans groter is dat hij contact met je opneemt (of iets koopt, of download, zich inschrijft voor een nieuwsbrief of zijn gegevens achterlaat, enz.).

Nee het is niet de enige factor, maar wel een hele grote.

Een snelle website zal met trage hosting nog niet vooruit te branden zijn, terwijl je een trage website met snelle hosting al redelijk snel kunt krijgen.

De website zelf blijft altijd een snelheidsfactor, voornamelijk gaat het dan om hoe die technisch in elkaar zit en wat er allemaal voor functionaliteiten in zijn toegevoegd.

Dat kunnen we zeker. Er zijn veel factoren in een website die we met een snelheidsoptimalisatie kunnen verbeteren, waarvan we er een aantal al standaard toepassen op alle websites die we hosten. Voor de meeste websites is dit ruim voldoende om supersnel te werken.

Heb jij een website die echt heel traag is van zichzelf, dan kunnen we een maatwerk optimalisatie uitvoeren. We kunnen echt elke WordPress website snel maken.

Ja, dat doen we graag.

We maken gratis en vrijblijvend een exacte kopie van jouw website op onze server en maken deze bereikbaar via een tijdelijk domein (bijvoorbeeld https://snelheidstest.hobo-online.nl). Je kunt dan je live website en onze kopie tegelijk naast elkaar bekijken en testen. Zo maak je meteen kennis met onze werkwijze en service en kun je zelf zien hoe ongelofelijk veel sneller jouw website is op onze hosting. Definitief naar ons overstappen is daarna een makkelijke keuze.

Neem meteen contact met ons op om ons een vergelijking op te laten zetten.

Over specificaties

Ja, zonder meer.

We passen doorlopend de meest moderne en meest recente hardware, software en technieken toe op jouw website. We gebruiken het beste wat er op de markt te krijgen is, en altijd volledig toegespitst op jouw website. In elk afzonderlijk geval apart gefinetuned voor de allerbeste performance, veiligheid en betrouwbaarheid.

We waren bijvoorbeeld de 1e Nederlandse hoster die in het voorjaar van 2019 volledig op NVMe schijven is overgestapt. Techniek die nu nog steeds door slechts een handvol aanbieders wordt gebruikt, en dan nog niet eens in combinatie met alle andere specificaties die wij ook bieden.

Nee, opslag en dataverkeer is bij ons zonder beperkingen.

Wij gebruiken LiteSpeed servers met LiteSpeed Caching. Hierop draait elke website in zijn eigen container, met zijn eigen gegarandeerde toegewezen resources (CPU rekenkracht en RAM geheugen). De performance van de ene website heeft daarom nooit invloed op die van een andere website. En ook wat betreft veiligheid staan ze volledig geïsoleerd.

Verder de belangrijkste specificaties die zorgen voor een uitzonderlijk hoge performance:

 • HTTP/3
 • Google QUIC protocol
 • WebP protocol ondersteuning (voor snelle afbeeldingen)
 • 100% NVMe opslag
 • Meest recente PHP versie
 • Alle mogelijke PHP opties
 • MariaDB database (snelste database voor WordPress)
 • DDoS bescherming
 • Brute Ffrce bescherming
 • 4 x 10 GB connection
 • Ultimate caching

LiteSpeed is het soort webserver dat wij gebruiken. Speciaal geconfigureerd voor WordPress websites.

Dit wil zeggen dat er wel meerdere websites op dezelfde server worden gehost volgens het zogenaamde shared hosting principe, maar dat ze allemaal hun eigen container hebben binnen die server. Dit zorgt ervoor dat de ene website nooit invloed kan ondervinden van een andere website op dezelfde server.

Met traditionele shared hosting kan dit wel en gebeurt dit in de praktijk ook heel snel. Websites met veel verkeer, die veel processen tegelijk moeten uitvoeren, websites die slecht in elkaar zitten qua code of zelfs gehackt zijn, die vergen heel veel van de rekenkracht en het geheugen van de server. Hierdoor blijft er niks over voor andere websites, waardoor die retetraag worden.

Bij ons kan dit dus niet. Elke website heeft zijn eigen container, met zijn eigen gegarandeerde toegewezen CPU processorkracht en RAM geheugen. Deze zijn ook nog eens vrijwel onbeperkt op te schalen.

Time to first byte (TTFB) is de tijd die de server nodig heeft om te reageren met het eerste stukje informatie wanneer er een verzoek komt van een webbrowser om een pagina van een website in te laden.

Hoe korter deze tijd, hoe beter (en dan hebben we het echt over milliseconden).

De TTFB is voor bijna 100% afhankelijk van je webserver, en varieert bij veel providers tussen 0,5 tot 2 seconden, in sommige gevallen zelfs nog meer. En daarna moet de hele website nog overgebracht en geladen worden.

Bij ons is de TTFB gemiddeld 150 milliseconden. Reken uit je winst!

HTTP/3 maakt gebruik van het achterliggende QUIC protocol dat is ontwikkeld door Google, en is het snelste internet protocol dat op dit moment gebruikt kan worden. Het zorgt ervoor dat internetverkeer (de bytes van jouw website) efficienter verzonden kunnen worden door de webserver en opgehaald door de webbrowser van de bezoeker.

Dit zorgt voor een enorme snelheidswinst in de laadtijd van jouw website. Er zijn nog genoeg providers die niet eens HTTP/2 aanbieden, en HTTP/3 is echt nog een zeldzaamheid. Wij hebben het.

Test bijvoorbeeld onze website maar eens via https://www.http3check.net, je ziet dan de testuitslag met in het groen de melding “QUIC is supported”. Je kunt ook jouw eigen website checken of die op dit moment al gebruik maakt van HTTP/3, maar waarschijnlijk weet je de uitslag al.

Caching is een techniek die de laadtijd van jouw website enorm versnelt.

Normaal gesproken zou een webpagina eerst nog moeten worden samengesteld op het moment dat een bezoeker deze opvraagt. Dit gebeurt door processen en  informatie uit bestanden, de database en afbeeldingen. Het samenstellen hiervan, hoe snel het ook gaat, kost tijd.

Hier komt caching om de hoek kijken: wanneer een bezoeker een pagina opvraagt en deze wordt samengesteld, dan wordt hij ook meteen als geheel opgeslagen in het cachegeheugen. Als een volgende bezoeker dan dezelfde pagina wil bekijken dan hoeft die niet opnieuw te worden samengesteld, maar kan die uit de cache “geserveerd” worden. Dus nóg sneller.

De LiteSpeed Cache die wij toepassen configureren wij in jouw website, daar hoef je zelf niks voor te doen.

Eerst waren er HDD schijven, de gewone harde schijven die echt ronddraaiden (net als een cd). Daarna kwamen de SSD schijven. Dit zijn eigenlijk geen schijven, maar is fysieke opslagcapaciteit in de vorm van chips.

Deze SSD schijven zijn al jaren gemeengoed. Ze zijn veel sneller dan de oude HDD schijven en werden daarom al snel massaal omarmd door webhosters.

Maar er is weer iets nieuws: NVMe. Dit zijn ook chips, maar deze zijn direct op het moederbord van de server gemonteerd. Bovendien is de lees- en schrijfsnelheid van deze NVMe schijven tot wel 7 keer zo snel als de SSD schijf (en wel 30 keer zo snel als traditionele HDD schijven).

In het voorjaar van 2019 waren we de eerste Nederlandse aanbieder die websites volledig op NVMe schijven host (dus bestanden én database). Allemaal voor de snelheid van jouw website!

De PHP versie die de webserver gebruikt is om een aantal redenen belangrijk:

 1. PHP wordt met elke versie sneller, dus des te nieuwer de versie, des te sneller jouw website werkt. Wij kunnen voor elke website apart de PHP versie instellen, en hebben altijd de meest recente (stabiele) PHP versie beschikbaar. Oudere versies van PHP blijven wel werken, maar worden niet meer ondersteund (“end-of-life” wordt dat genoemd). Je merkt er dus niet zo veel van, behalve dat je website er onnodig nog veel trager van wordt.
 2. Je website wordt onveilig. Want als er geen updates meer worden uitgebracht voor een PHP versie dan worden er ook geen beveiligingslekken meer gedicht. Het hele systeem is dan zo lek als een mandje. Desondanks draaien er bij heel veel (zelfs gerenommeerde) hostingbedrijven nog heel veel websites op bijvoorbeeld het onveilige PHP 5.6
 3. Je website zou bijvoorbeeld niet goed meer kunnen functioneren, omdat de website zelf wel is doorontwikkeld en up-to-date is, maar de software die erachter draait niet, waardoor sommige zaken niet meer compatibel zijn met elkaar.

Over veiligheid

Uiteraard. We bieden standaard Let’s Encrypt SSL certificaten, die we ook voor jou activeren en implementeren, inclusief de juiste redirects van http naar https. Allemaal inclusief bij een hostingpakket.

Daarnaast hebben we ook EV SSL certificaten (Extended Validation), hierbij kun je de organisatienaam zien wanneer er op het slotje in de adresbalk wordt geklikt, en OV SSL certificaten (Organisation Validation), waarbij de organisatienaam direct en altijd in de adresbalk zichtbaar is.

Benieuwd naar de tarieven hiervan, neem dan contact met ons op.

Twee keer per dag wordt er een volledige back-up gemaakt, van alle bestanden, van de database, van alle e-mail, de DNS instellingen en alle overige instellingen in jouw hosting account. Bovendien zijn deze makkelijk terug te plaatsen: als geheel, de database apart, de bestanden apart, of een deel van de bestanden apart (zelfs een enkel bestand is mogelijk). Én, je hoeft je niet druk te maken of je dit wel goed doet, want je laat het gewoon ons doen. Doen we graag.

We bewaren back-ups op 2 geografisch van elkaar gescheiden locaties, tot 150 dagen terug.

Inderdaad, ook email draaien wij mee in onze backups.

Alle WordPress websites zijn bij ons op serverniveau al extreem goed beveiligd tegen brute force aanvallen en andere soorten attacks. Wij hebben een firewall waarmee we alle bekende aanvallen afweren.

Het gebruik van een beveiligingsplug-in is bij ons dan ook niet nodig (indien je website goed wordt onderhouden) en raden wij in de meeste gevallen af, al is het alleen maar omdat deze plug-ins een website altijd trager maken, soms behoorlijk veel zelfs.

Ja, wij monitoren alle website 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Naast alle soorten van beveiliging draaien wij voor alle zekerheid ook elke dag een virus- en malware scan.

Ja, onze servers zijn beveiligd tegen DDoS aanvallen.

Ten eerste is het goed om te weten wat een DDoS aanval precies is. Bij zo’n aanval wordt er aanhoudend (soms uren, soms zelfs dagen) een extreem grote hoeveelheid nepverkeer op een website, server of een serverpark afgevuurd, waarbij de “snelweg” van en naar de server compleet verstopt wordt. Hiermee wordt de server onbereikbaar gemaakt voor echte bezoekers.

Ook is het goed om te weten dat niemand ooit invloed kan hebben op de DDoS aanval zelf. Hij kan niet voorkomen worden, en ook niet gestopt op het moment dat hij gaande is. Maar toch zijn er oplossingen voor.

We hebben een enorme overcapaciteit wat betreft aansluiting die de eerste load kan opvangen. Meteen wordt ook onze DDoS wasstraat in werking gesteld, die ervoor zorgt dat nepverkeer (van de DDoS aanval) wordt gescheiden van echt verkeer naar de server. De bereikbaarheid zal bij een DDoS aanval echt wel afnemen, in de zin van snelheid, maar alle websites blijven wel bereikbaar.

In theorie kan dit altijd. In de praktijk is dit bijna onmogelijk als wij hem beveiligen en onderhouden, en gebeurt dit ook zeer zelden. Zie hiervoor ook onze pagina over WordPress onderhoudsabonnement.

Mocht jouw website ondanks al onze inspanningen toch gehackt wordt dan lossen wij dit proactief, kosteloos en direct voor jou op (dit geldt alleen wanneer hosting én technisch onderhoud/updaten van de gehackte WordPress website beiden rechtstreeks bij Hobo Online zijn uitbesteedt).

Ja, wij zorgen er met diverse maatregelen voor dat de kans dat jouw IP-adres, domein en/of e-mailadressen ooit op een blacklist kunnen belanden minimaal wordt.

In principe kan dit dankzij onze uitgebreide veiligheidsmaatregelen nooit gebeuren.

Ja, wij hebben een spamfilter op jouw inkomende e-mail die we naar wens kunnen configureren.

Ja, wij hebben zelfs een uitgaand spamfilter, die alle mail die jij zelf verstuurt of die door jouw website wordt verstuurd eerst scant. Dit is 1 van de maatregelen die wij treffen om er voor te zorgen dat jouw domein, e-mailadres of IP-adres van je website niet op een blacklist kan belanden.

Ja, ook deze mails, bijvoorbeeld systeemmails, e-mails van formulieren of van je webshop, gaan bij ons door een uitgaand spamfilter. Dit is 1 van de maatregelen die wij treffen om er voor te zorgen dat jouw domein, e-mailadres of IP-adres van je website niet op een blacklist kan belanden.

Over je website verhuizen

Dat doen wij voor jou. Je hoeft daar zelf helemaal niks aan te doen.

Het enige wat je hoeft te doen is ons de benodigde inloggegevens verstrekken. Heb je die niet of kun je die niet vinden, dan kunnen wij zelfs contact opnemen met je huidige provider om deze op te vragen.

Nee, je website blijft doorlopend bereikbaar tijdens de gehele verhuizing.

Nee, wij zorgen ervoor dat jouw website zorgeloos verhuisd wordt.

Nou en of, we hebben ervaring met het migreren van meer dan 1000 websites.

Nee, in bijna alle gevallen (meer dan 99%) verhuizen wij jouw WordPress website kosteloos.

Alleen in bijzonder zeldzame gevallen kan het voorkomen dat we hiervoor een kleine fee van maximaal € 50,- voor in rekening brengen. Dat kan het geval zijn wanneer bijvoorbeeld:

 • De totale bestandsomvang heel erg groot is
 • Jouw WordPress installatie niet de standaard mappen en bestanden structuur heeft (heel soms past een ontwikkelaar dit aan, en migreerscripts kunnen daar niet goed mee overweg)

Wanneer we een website verhuizen maken we eerst een volledige kopie van de website op onze server, die we bereikbaar maken op bijvoorbeeld https://jouwkopie.hobo-online.nl. Deze kopie kunnen we dan bekijken en testen, tegelijk met de live website. Zo kunnen we goed zien of de websites echt hetzelfde zijn, alles goed werkt en of er tijdens de migratie niks verloren is gegaan.

Daarna gaan we de kopie bereikbaar maken op jouw eigen domeinnaam. Vervolgens passen we in de DNS instellingen van jouw domein het IP-adres in het A-record aan dat naar de website verwijst, om op deze manier het domein te koppelen aan de website op onze server. Vervolgens zal de overgang van zichtbaarheid van de website op de oude server naar zichtbaarheid van de website op de nieuwe server (bij ons) naadloos verlopen.

Over domein en email (verhuizen)

Dat kan zeker, en doen we graag.

Wanneer je ook je domein(en) naar ons wilt verhuizen dan doen we dat pas nadat de websiteverhuizing succesvol is afgerond, en eventuele e-mailadressen, mailboxen en mailinstellingen allemaal zijn verhuisd en gekopieerd.

Als je je domein naar ons verhuist dan gaan ook je e-mailadressen en mailboxen, of in geval van hosted exchange je mailinstellingen (van bijvoorbeeld Office 365) via ons lopen. E-mailadressen nemen we over, inhoud van mailboxen synchroniseren we en al je DNS instellingen m.b.t. e-mail worden in onze DNS ingesteld. Pas daarna gaan we je domein verhuizen.

Jazeker, in zo’n geval verhuizen we alleen de website en passen we in de DNS van je domein alleen het IP-adres van het A-record aan dat naar je website verwijst. Hiermee kunnen we jouw website op onze server bereikbaar maken, ongeacht waar jouw domein is ondergebracht.

Jazeker, we synchroniseren alle mappen en e-mails naar onze server, van al je e-mailadressen. We doen dat voordat we het domein verhuizen, en vlak na de verhuizing synchroniseren we nog een aantal keer om er zeker van te zijn dat er geen nieuwe e-mails achterblijven op de oude server. Zodra nieuwe e-mails aankomen op de nieuwe server (bij ons) dan weten we dat de migratie voltooid is.

Als je met hosted Exchange werkt zoals Office 365 of G Suite van Google, dan zijn er voor jouw e-mail een aantal instellingen opgenomen in de DNS van jouw domein. Deze instellingen nemen we over in onze DNS voordat we het domein verhuizen. Op deze manier blijft e-mail naadloos doorlopen tijdens de verhuizing van een domein, daar merk je helemaal niks van.

Ja, jouw e-mail blijft te allen tijde bereikbaar tijdens de verhuizing. Voor jou, en voor mensen die jou willen mailen.

Nee, wij zorgen dat alles soepel verloopt. We synchroniseren eerst naar onze server en controleren daarna of echt alle e-mail is gekopieerd. Op dat moment staat al jouw e-mail dus op de oude server én op de nieuwe server. Pas daarna zullen we jouw domein verhuizen. Er kan dus nooit e-mail verloren gaan.

Jazeker, we hebben duizenden e-mailadressen en e-mailboxen gemigreerd.

Nee, het verhuizen van domeinen, e-mail en DNS instellingen doen wij kosteloos (kleine aantallen e-mailboxen).

Gaat het om grote aantallen e-mailadressen inclusief mailboxen, dan geldt daarvoor een verhuistarief van € 15,- per mailbox.

Uiteraard, dit kan op https://webmail.jouwdomein.nl

Voor e-mail reserveren wij 5GB aan opslagruimte.

Dit is erg veel, en de meeste mensen gebruiken dit nooit volledig. Mail je heel veel, bewaar je alles en laat je alles online staan, dan kan het zijn dat dit een keer te weinig wordt, in dat geval kunnen wij mailboxen (onbeperkt) groter maken.

Ja hoor, je hoeft ons maar te vragen en wij regelen het voor je.

Jazeker, wij kunnen elk gewenst domein voor jou registeren, met elke gewenste extensie (het deel achter de punt):

 • .nl
 • .com
 • .eu
 • .shop
 • .online
 • .jekunthetzogeknietbedenkenofhetkan ?

Elke nog niet bestaande domeinnaam (dus een naam die nog niet door iemand anders is vastgelegd) met een bestaande extensie (er bestaan honderden extensies, o.a. van alle landen) kunnen wij voor jou vastleggen. We kunnen snel controleren of een naam nog vrij is, en deze dan ook meteen vastleggen zodat iemand anders er niet meer mee aan de haal kan gaan.

Nee, dit is het enige dat we niet doen.

Je krijgt van ons een keurig overzicht van de instellingen die je moet gebruiken in een mailprogramma op je pc of telefoon. Het is heel makkelijk om dit in te stellen, bijna iedereen kan dit zelf, en anders is er altijd wel iemand in je omgeving die je daarbij kan helpen. Of je schakelt het ICT bedrijf in dat dit soort zaken voor je regelt.

Over storingen

Webhosting bestaat uit hardware en software, en dat kan nooit 100% storingsvrij zijn. Toch kunnen wij met trots zeggen dat door de kwaliteit van onze hosting en de opzet van ons serverpark onze klanten maar zeer zelden met een storing te maken krijgen.

Uiteraard, daar zal al aan gewerkt worden voordat er ook maar iemand iets van heeft gemerkt.

Dat hoeft niet. Als het een storing zou betreffen op serverniveau dan wordt die door ons de eerste seconde al opgemerkt.

Het mag uiteraard wel, en wanneer je echt denkt dat er iets met je website aan de hand is en je hebt zelf controle op juiste werking uitgevoerd dan is het zeker raadzaam om even aan de bel te trekken. Onze monitoring kan namelijk niet elke storing in functioneren detecteren (als een website half werkt dan is dat voor monitoring software lastig vast te stellen).

Op deze manier kunnen we ook bij een storing die aan de website zelf ligt snel de helpende hand bieden.

Over website onderhoud

Graag zelfs, kijk voor meer informatie hierover op onze pagina WordPress onderhoudsabonnement.

Over contact

Ja, op 085 – 773 77 33

Tijdens kantooruren kunnen wij de telefoon vaak meteen beantwoorden, en anders bellen we meteen terug zodra we daar voor in de gelegenheid zijn. Buiten kantooruren zijn we telefonisch ook bereikbaar, alleen kan het dan wat vaker voorkomen dat we een oproep missen. Ook dan bellen we z.s.m. terug.

Voor onze klanten zijn we met betrekking tot storingen altijd telefonisch bereikbaar.

Als onze chat online is dan reageren we hier doorgaans binnen 30 seconden op. Via WhatsApp reageren we op werkdagen meestal binnen een half uur, en email wordt altijd binnen een werkdag beantwoord, maar vaak veel sneller.

Jan Hobo heeft de regie over de hosting van jouw website en is jouw vaste contactpersoon.

Wanneer nodig / wenselijk is er rechtstreeks contact met andere betrokken specialisten.

Ja dat doen we zeker! Als jij contact met ons opneemt uit interesse in onze diensten dan hangen wij als dank daarvoor de vlag voor jou uit. Kijk hieronder maar bij contact.

(We hangen niet alleen de vlag uit als je het formulier gebruikt, we doen het ook als je WhatsAppt, mailt, belt of met ons chat. Snel doen!)

Het begin van een fijne samenwerking?

Elke WordPress website kan presteren als een Ferrari.
Je moet het alleen wel goed aanpakken.
Wij zitten klaar om dit samen te gaan doen!

Contact

Zaagstraat 15, 7556 MX Hengelo (Ov)

085 – 773 77 33 (ook voor WhatsApp)

info@hobo-online.nl