Leun lekker achterover, met ons WordPress onderhouds-abonnement

WordPress onderhoudsabonnement

Altijd snel, veilig en stabiel online

Klinkt goed hè? En dat zonder er ooit zelf nog iets aan te hoeven doen. Voor eens en voor altijd ben je van het technische geklooi met je WordPress website af, heerlijk. Gewoon nooit meer naar om kijken en weten dat het toch altijd dik voor mekaar is. Dat is toch lekker man!

Altijd up-to-date

Je hoeft zelf nooit meer updates door te voeren. Dit onderhoud doen wij voor jou. We weten wanneer het doorvoeren van een update urgent is i.v.m. veiligheid, of wanneer we juist beter even kunnen wachten i.v.m. compatibiliteit met andere onderdelen van je site. Als een update fouten veroorzaakt dan grijpen we meteen in en herstellen we dit. We zorgen ervoor dat je website probleemloos blijft draaien.

Garantie tegen hacks (en ongemak)

Een WordPress website die niet up-to-date is vraagt er om om gehackt te worden, het gebeurt elke week bij duizenden WordPress websites. Wij geven jou de garantie dat jouw website probleemloos blijft draaien als hij door ons wordt onderhouden. En we garanderen dat hij niet gehackt wordt.

Of wacht jij liever tot het te laat is?

Een steeds tragere website

Naarmate een WordPress website steeds langer niet wordt onderhouden kan dit invloed hebben op de snelheid ervan. Totdat hij niet meer vooruit te branden is en bezoekers al afhaken voordat de eerste pagina van je website is geladen.

Functies die niet goed meer werken

Daarnaast wordt de kans steeds groter dat functionaliteiten niet goed meer werken, dat onderdelen van de website niet meer met elkaar samenwerken omdat ze incompatibel zijn geworden, of dat zelfs de hele website niet meer werkt.

En een hack wordt een reëel gevaar

Elke WordPress website die niet goed wordt ge-update is een makkelijke prooi voor hackers. En ja, ook jouw website willen ze hacken. Het gaat ze namelijk niet om welke websites ze hacken, maar om de aantallen, en de functies die ze er in stoppen. Als je website niet continu up-to-date is dan is het niet de vraag óf hij gehackt wordt, maar alleen wannéér. Want aan de beurt komt hij gegarandeerd.

WordPress onderhoudscontract

WordPress onderhoud voor jou!

 • Advocatenkantoren

 • Architecten
 • Autodealers en -garages
 • Bouwbedrijven
 • Cateraars
 • Evenementenbureaus
 • Fotografen
 • Goede doelen

 • Hoveniers
 • ICT bedrijven
 • Industrie
 • Infrabedrijven
 • Installatietechniek
 • Interieurbouwers
 • Machinefabrieken
 • Makelaars
 • Onderwijs
 • Reclamebureaus
 • Reisbureaus
 • Restaurants
 • Retail
 • Stucadoors
 • Schilders
 • Sportscholen

 • Tegelzetters
 • Verhuizers
 • Webshops
 • Zorgaanbieders

Staat jouw branche er niet bij?
Geen nood, wij onderhouden echt elke WordPress website.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen over
WordPress onderhoud

Over noodzaak van onderhoud

Zodat je website goed blijft functioneren en veilig is.

Een WordPress website bestaat uit verschillende onderdelen: de WordPress core software zelf, een theme en plugins. Al deze onderdelen brengen regelmatig updates uit. Om een goed functionerende en veilige website te kunnen waarborgen is het is erg belangrijk deze updates continu door te voeren.

Wanneer er geen doorlopend onderhoud wordt uitgevoerd dan wordt je website onveilig en zeer kwetsbaar voor hackers. Daarnaast kan het zijn dat sommige functionaliteiten van je WordPress website niet meer goed samenwerken met andere functies.

Het is niet eens de vraag óf je website dan gehackt gaat worden, het is alleen de vraag wanneer hij gehackt zal worden. Maar je komt gegarandeerd vroeg of laat aan de beurt, en in de meeste gevallen is dit vroeg.

Hackers speuren het internet af met geautomatiseerde scripts die lekken in websites automatisch herkennen. Ze zijn dus niet zo zeer op zoek naar jóuw website, ze zijn op zoek naar álle websites waar een bepaald, niet ge-update onderdeel in zit. En zodra ze dat tegenkomen zitten ze meteen bij je binnen en heb je doffe ellende.

Die ellende voorkomen wij met ons onderhoudsabonnement voor WordPress websites.

Ja. Of eigenlijk is het andersom: een website die niet voortdurend wordt onderhouden wordt langzaamaan steeds trager. Doordat we alles netjes up-to-date houden en daarnaast periodiek de database optimaliseren blijft jouw WordPress website optimaal presteren. Zeker in combinatie met onze snelle WordPress hosting.

Over zelf doen

Als wij jouw website onderhouden wordt deze gekoppeld aan een dashboard en op meerdere manieren gemonitord. Als je het zelf doet dan heb je deze tools niet, en is elke dag inloggen en kijken of er updates zijn en deze steeds meteen doorvoeren de enige manier om up-to-date te blijven. De ervaring leert dat niemand dit doet.

Bovendien gaan updates vaak in 1 keer goed, maar vaak genoeg ook niet en crasht een plug-in, of crasht zelfs de hele website bij een update. En dan zit je met je handen in je haar, want dat kun je niet zelf oplossen. Je website is dan onbereikbaar, en je moet op zoek naar iemand die je kan helpen.

Ons advies: laat ons jou helpen om je WordPress website te onderhouden.

Uiteraard. Je kunt zelf nog steeds in je website werken en kunt alles blijven doen wat je eerder ook deed, behalve het doorvoeren van updates.

Ja, hier kun je voor bij ons terecht. We hebben ervaring met heel veel plug-ins en een groot aantal ervan gebruiken we zelf ook heel veel. Als je op zoek bent naar een bepaalde functionaliteit dan kun je ons altijd om advies vragen over welke plug-in wij daar het meest geschikt voor vinden. Dit geldt ook voor uitbreidingen op WooCommerce.

Ook dat is mogelijk. Je kunt gewoon in je website werken, en wanneer je je website echt helemaal op de schop wilt gooien kunnen wij zelfs een aparte WordPress installatie voor je klaarzetten waarin je gaat werken, eventueel met daarin een kopie van je huidige website. Zo kun je in de nieuwe installatie / kopie werken, en blijft je huidige website in de tussentijd gewoon bereikbaar zonder dat mensen zien dat je ermee aan het werk bent. En ben je klaar, dan zetten wij je nieuwe site voor je live.

Over onze ervaring

Dat kun je wel stellen. We hosten, beheren en onderhouden continu meer dan 200 WordPress en WooCommerce websites voor onze klanten. In sommige van deze websites zitten rond de 50 plug-ins (zoveel plug-ins is niet ideaal, maar qua onderhoud voor ons geen probleem), en zelfs deze websites weten wij veilig en supersnel te houden.

We hebben ervaring met diverse veelgebruikte WordPress themes en met talloze WordPress en WooCommerce plug-ins. Ook premium plug-ins (waar je een licentie voor nodig hebt) zijn voor ons geen probleem.

En heb je een maatwerk WordPress website? Ook die onderhouden we zonder problemen.

Jazeker, we werken voor meerdere kleine website bureaus en freelancers, die hun klanten bij ons onderbrengen voor snelle WordPress hosting en WordPress onderhoud. Zij kunnen zich op deze manier zelf focussen op dat waar ze goed in zijn. En ze hoeven zich niet met technische zaken bezig te houden waar ze te weinig van weten en ook niet mee bezig willen zijn. Maar ze kunnen hun klanten hier wel het beste in bieden door met ons samen te werken.

Al deze samenwerkingen zijn open en transparant. We werken dus nooit “white label” en de eindklant weet altijd wie zijn websites host en onderhoudt en bij wie hij moet zijn voor contact hierover. Hun klanten hebben waar nodig of wenselijk rechtstreeks contact met ons met betrekking tot technische zaken, en ook facturatie van ons gaat rechtstreeks naar de eindklant.

Wij kunnen alles maken wat jij wilt, voor WordPress websites maar ook voor WooCommerce shops. In veel gevallen kan dit al met bestaande plug-ins. Heb je wensen die niet met bestaande plug-ins te realiseren zijn, dan bouwen we zelf een maatwerk plug-in.

Het bouwen van websites is waar we meer dan 10 jaar geleden mee begonnen zijn, en waar onze passie voor WordPress, hosting en onderhoud uit is voortgekomen. Dus ja, wil je een nieuwe WordPress website laten maken dan doen wij dat zeker ook.

Over tarieven

Nergens anders vind je de prijs-kwaliteitverhouding en garanties die wij bieden. De meeste bedrijven die professioneel WordPress onderhoud aanbieden hanteren (soms veel) hogere prijzen, en hun prijzen zijn vrijwel allemaal exclusief hosting.

Bij ons zit onze supersnelle WordPress hosting bij de prijs in. Ook voor domeinnaam en e-mail betaal je niks extra’s. De kosten van hosting, domein en e-mail die je nu hebt bij een andere provider vervallen dus ook nog eens.

Het onderhouden van een WordPress website inclusief hosting kost € 41,67 per maand. Zitten er uitzonderlijke functionaliteiten in, is de website meertalig, of betreft het een WooCommerce webshop dan zijn de kosten vanaf € 50,- maand (de meeste kleine WooCommerce shops blijven binnen het € 50,- abonnement).

Ja. Zoals je bij de vorige vraag kunt lezen, onze prijzen voor WordPress onderhoud zijn inclusief hosting, domein en e-mail. Wil je ons een website laten onderhouden die elders wordt gehost, dan hanteren we daarvoor dezelfde tarieven. Het is dus in alle gevallen voordeliger om dat bij ons te combineren.

De uitzonderlijke kwaliteit van onze hosting is echter alleen al reden genoeg om dit bij ons onder te willen brengen. Meer hierover vind je op onze pagina snelle WordPress hosting.

Over beheer en technisch onderhoud

Het volledige technische beheer en onderhoud van je WordPress website:

 • Doorlopende beveiliging van de website
 • 24/7 monitoring
 • Dagelijkse virus- en malware scans
 • Updates van WordPress, theme en plugins
 • Optimaliseren van de database
 • Verwijderen van spamreacties
 • Voorkomen van spam
 • Standaard snelheidsoptimalisatie
 • Maken van backups

Jazeker, we hebben erg veel ervaring met het onderhouden van WooCommerce webshops, en websites met speciale functionaliteiten.

Nee, dit maakt niks uit. We kunnen elke WordPress website onderhouden, ongeacht het theme waar de site op draait en de plug-ins die er in zitten.

Ja, ook plug-ins waarop licenties van toepassing zijn kunnen wij up-to-date houden.

Wij voeren dagelijks updates uit. Kritieke veiligheidsupdates worden zelfs in het weekend doorgevoerd.

Wanneer het doorvoeren van een update geen invloed heeft op het op dat moment goed functioneren van de website, dan doen we dit gewoon overdag.

Updates die tijdens het updaten de website in onderhoudsmodus plaatsen (al is dit doorgaans maar enkele seconden) doen we zoveel mogelijk ’s ochtends heel vroeg, vóór 08.00 uur.

Bij kritieke veiligheidsupdates letten we niet op het moment van de dag, veiligheid gaat dan altijd voor.

Ja, als jouw website onderhoud heeft gehad wordt hij gecontroleerd op juist functioneren.

Jazeker, elk uur wordt er een volledige back-up gemaakt, van alle bestanden, van de database, van alle e-mail, de DNS instellingen en alle overige instellingen in jouw hosting account.

We bewaren back-ups op 2 geografisch van elkaar gescheiden locaties, tot 6 maanden terug.

Ja, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wat voor jou een puinhoop lijkt noemen wij achterstallig onderhoud. Wij werken dit netjes bij, en in de meeste gevallen zelfs zonder extra kosten.

Ja, we hebben veel ervaring met het schoonmaken van gehackte WordPress websites.

Laat dit ook z.s.m. doen, voordat Google er lucht van krijgt, want dan gaan ze je website markeren in de zoekresultaten met een melding dat deze is gehackt. Niet heel goed voor de reputatie van je website en je hele bedrijf.

Neem dus snel contact met ons op.

Dat is ook mogelijk. Als het jou (en/of jouw team) aan tijd, zin, of kennis ontbreekt om dit zelf te doen, dan nemen we dat graag uit handen.

Voor nu? Ja, contact met ons opnemen. Dan hangen wij de vlag voor je uit, echt, kijk maar bij contact.

Daarna? Nee. Helemaal niks. Wij regelen echt alles, 100% ontzorging.

Over hosting

Ja, dat maakt zeker uit. In principe kunnen we een WordPress website ook wel onderhouden als deze ergens anders gehost wordt, maar wij kunnen veel efficiënter werken in een website waarvan we de hosting zelf verzorgen.

Bij ons zit snelle WordPress hosting van topkwaliteit dan ook inbegrepen in het tarief voor onderhoud. Zou je je website elders hosten dan kost je dat dus onnodig meer. En we zijn met ons inclusief tarief ook nog eens goedkoper dan andere gespecialiseerde aanbieders van WordPress onderhoud die geen hosting inclusief hebben.

Ja dus, graag zelfs. Meer informatie over onze supersnelle WordPress hosting vind je hier.

Jazeker, wij kunnen elk gewenst domein voor jou registeren, met elke gewenste extensie (het deel achter de punt):

 • .nl
 • .com
 • .eu
 • .shop
 • .online
 • .jekunthetzogeknietbedenkenofhetkan 😉

Elke nog niet bestaande domeinnaam (dus een naam die nog niet door iemand anders is vastgelegd) met een bestaande extensie (er bestaan honderden extensies, o.a. van alle landen) kunnen wij voor jou vastleggen. We kunnen snel controleren of een naam nog vrij is, en deze dan ook meteen vastleggen zodat iemand anders er niet meer mee aan de haal kan gaan.

Ook e-mailadressen op jouw domein regelen wij. Vertel maar welke adressen je nodig hebt, en wij maken ze voor je aan.

Heb je al domein(en) en e-mail en wil je dat verhuizen? Geen enkel probleem, wij regelen alles.

Over contact

Ja, op 085 – 773 77 33

Tijdens kantooruren kunnen wij de telefoon vaak meteen beantwoorden, en anders bellen we meteen terug zodra we daar voor in de gelegenheid zijn. Buiten kantooruren zijn we telefonisch ook bereikbaar, alleen kan het dan wat vaker voorkomen dat we een oproep missen. Ook dan bellen we z.s.m. terug.

Voor onze klanten zijn we met betrekking tot storingen altijd telefonisch bereikbaar.

Als onze chat online is dan reageren we hier doorgaans binnen 30 seconden op. Via WhatsApp reageren we op werkdagen meestal binnen een half uur, en email wordt altijd binnen een werkdag beantwoord, maar vaak veel sneller.

Jan Hobo heeft de regie over het onderhoud van jouw website en is jouw vaste contactpersoon.

Wanneer nodig / wenselijk is er rechtstreeks contact met andere betrokken specialisten.

Ja dat doen we zeker! Als jij contact met ons opneemt uit interesse in onze diensten dan hangen wij als dank daarvoor de vlag voor jou uit. Kijk hieronder maar bij contact.

(We hangen niet alleen de vlag uit als je het formulier gebruikt, we doen het ook als je WhatsAppt, mailt, belt of met ons chat. Snel doen!)

Het begin van een fijne samenwerking?

Voorkom problemen met WordPress onderhoud.
Wacht niet tot het te laat is, en houd je website in topvorm.
Wij zitten klaar om dit samen te gaan doen!

Contact

Zaagstraat 15, 7556 MX Hengelo (Ov)

085 – 773 77 33 (ook voor WhatsApp)

info@hobo-online.nl